]]>

Ei, que tornem!!!

Doncs si, nois, l'Alfred se m'ha avançat en el comentari anterior, toquem al Festival de jazz de Barcelona, i ens fa molt feliços. Sobretot després de saber que, finalment, podrem ser-hi tots. Al final, després de semblar que ni el Julián ni el Víctor podrien participar d'aquest retorn del nonet, les coses han canviat i hi serem tots nou. Gràcies a l'Idafe i al Tom per entendre la situació i facilitar les coses. Em consta que a ells també els feia il.lusió aquest concert i, no obstant això, no han posat cap pega per renunciar a fer-lo quan es va canviar la data i les circumstàncies van fer que el Víctor i el Julián poguessin tocar amb nosaltres el dia 7 de novembre.

En fi, que el nonet torna i que, si tot va bé, encara poden sortir algunes cosetes més. Ara, però, disfrutem del moment i esperem que el 7 ens porti sort. Salut a tots!
2 comentaris

Anonymous Anònim / dilluns, 30 d’octubre, 2006

Yo estoy mirando a ver si consigo el telefeno del del Village Vanguard y el del Blue Note que como ultimamente voy mucho por alli , lo mismo me dan bola ..........jejejeje.
Bueno que eso el noneto cabalga de nuevo , !!!!madres escondan a sus hijos e hijas que vamos pa´ya ¡¡¡ .
Inauguramos la sala nueva del auditori (quin honor),
bueno voy a ver si duermo algo que con esto de los cambios horarios estoy que muerdo.
Besos, abrazos , caricias, achuchones, carantoñas, miraditas , sonrisitas y demas gestos.
Mañana nos vemos companys

Anonymous Anònim / dimarts, 07 de novembre, 2006

jijirijijujerooooo
visca! tornem a tocaaaaaaaaar
muua

Escriure un comentari