]]>

Sant Feliu de Guíxols, 31-7-2006

El concert era a la Casa Irla, en una sala petita on només calia amplificar el piano i la veu. D'entrada, tot semblava ideal per fer un concert acústic i sense complicacions. Però no, resulta que el poc equip que hi havia semblava tret d'una tòmbola. No entenc que en un festival com el de Porta Ferrada hi hagi una infraestructura tan dolenta. Segur que el Pat Metheny o el Paquito d'Rivera van tocar en millors condicions que nosaltres, també és cert que segur que atrauen més públic que nosaltres, però entre poc i massa, no?

Bé, malgrat tot, el concert no va estar malament. Alguns solos van ser inspiradíssims, potser pel bon rotllo que encara durava de la nit anterior i del matí a la platja que van fer alguns. O potser perquè hi havia un cert sentiment de comiat, perquè aquest era el darrer bolo del nonet, per ara.

Fa una mica de peneta pensar això, però què hi farem, a veure si surten coses de cara a la tardor. I si no, sempre ens quedarà el disc i el record d'aquests divuit concerts, de tots els sopars i viatges compartits, de totes les hores que hem passat assajant, de l'estudi, de les trucades i els missatges al mòbil, de tot el que hem compartit, que no és poc. Un petò ben fort per a tots

Joan
3 comentaris

Anonymous Anònim / dimarts, 01 d’agost, 2006

Amanece , que no es poco, en aquesta nuestra ciudad, hoy porfin me ha dado por estudiar (ya era hora) y ahora en un descansito (en el que incluire un par de capitulos de los Simpson) me da por escribir.
Este ha sido un fin de semana memorable.
El dia de vilanova yo estab una mica descolocat, todo junio y julio viajando por las españas y despues de lo de Galicia me encontraba un poco raro con la gente, pero de me paso (teneis eso , encunato empieza el bolo se me psan todos los males), ademas no habia venido Pablo y tocar con Guim (no se si se escribe asi) es un placer , pienso que me hace tocar mejor.
El ddia de Mollins fuen impreionnante , me recordo al dia de Jamoboree, ademass tuve la oportunidad de tocar un tema al que le tenia ganas (Joe`s idea) y creo que no lo hize muy mal.
El ultimo fue lo mejor, mas qu el bolo , todo el dia y noche que pasamos juntos , del bolo casi preifero no acordarme.
Bueno troncs, yo intentar sacar algun bolito , a ver que passa .
Besos a todos.

Anonymous Anònim / divendres, 18 d’agost, 2006

hola guapos com esteu?
jo penso que en aquest bolo tots vau tocar mlt bé

Em va encantar presentar-vos a uns quants casa meva, la platja, les sardines, la xíndria... crec que no hi avia hagut mai tant d'home a ca meua, vamos, segur
petons
fins ara

...que passin més coses

Anonymous Anònim / dimarts, 10 d’octubre, 2006

the return of the nonettes!!
alive and rockin´!!
mare meva!!!
otra vez!!
(si em sents cantar és per l´alcooohol,
al teu costat,ves quina soooort...)

que nivel.
alfredu.

Escriure un comentari