]]>

Vilanova i la Geltrú, 29-7-2006

Doncs per fi hem fet el bolo de Vilanova. No es va fer en el seu dia perquè el Foment Vilanoví estava en obres, i l'hem acabat fent a l'escola de música perquè les obres encara no s'havien acabat. En fi, això ha fet que el Pablo no pogués venir, i hem tornat a tenir al Guim amb el seu alto, que s'ho ha fet de conya.

Cap al final del concert l'equip de so a començat a fer un soroll agut que anava canviant de freqüència, com un xiulet supersònic, molt curiós. Perquè sempre hi ha problemes amb el so? Perquè et trobes tan poques vegades gent professional? Això em sòna que ja ho he escrit en algun comentari anterior, no? Deixem'ho còrrer.

A part de tot això, jo diria que el concert aha anat prou bé. La Luna, la dona del Guim, diu que des del públic sonava força bé, i que la música li ha agradat molt. També han vingut uns nois que ja ens van veure al Jamboree i que havien comprat el disc i tot!

Demà toquem a la Traska, amb el Gorka Garai al saxo alt. I tocarem acústics, amplificant només una mica el piano i la veu. En tinc moltes ganes, a veure que tal anirà...
2 comentaris

Anonymous Anònim / dilluns, 31 de juliol, 2006

Només dir que és un plaer per nosaltres haver vist cada una de les actuacions, primer a Jamboree i després a Vilanova, disfrutem molt del vostre treball. Estem molt contents de tindre el disc dedicat, això és un valor afegit, jeje! Felicitats per a tots vosaltres. Que tingueu molta sort!!!!

Anonymous Anònim / dimarts, 01 d’agost, 2006

Gràcies, sense gent com vosaltres tot això que fem no tindria sentit. Ens fa molt feliços saber que us ho heu passat bé escoltat-nos, a veure si tenim la sort de retrobar-nos en un altre concert!

Escriure un comentari