]]>

La gravació

Vàrem entrar a l'estudi el divendres 9 de desembre a la tarda, per fer proves de so. De fet, vàrem gravar un parell de takes i tot. Però la gravació pròpiament dita va ser el dissabte 10 i el diumenge 11. Va costar una mica, per no dir bastant, habituar-se al so, ajustar l'escolta dels auriculars, etc. Segur que l'Alfred ho recordarà tota la vida, perquè crec que és el que més va patir. Va acabar tancat en una mena de cabina per poder-se escoltar amb el so directe de l'amplificador i no haver de refiar-se només dels auriculars.
La veritat és que va ser bastant dur. També va haver-hi problemes perquè el dissabte al migdia, quan ja començava a marxar tot bastant bé, van començar a fallar els auriculars. Això ens va fer perdre temps i, sobretot, energies. Vàrem anar a dinar una mica preocupats i decebuts. Per sort, la tarda va anar més bé i el diumenge vàrem tenir un dia bastant bo, amb alguna encallada en algun tema, però amb bon feeling. Diumenge a la tarda el vàrem dedicar a escoltar, triar i arreglar errors en alguns takes. La feina ja estava feta i ens va quedar un bon gust de boca.
Recordo que tot just després d'acomiadar-nos i d'adonar-nos que havíem conviscut una pila d'hores junts en dos dies, ens va arribar un missatge al mòbil del Santi on ens deia que ens acabàvem de dir adéu i ja ens trobava a faltar. Són d'aquelles coses que es recorden per sempre...
0 comentaris

Escriure un comentari