]]>

Els assajos

Recordo el dia del primer assaig. Recordo l'excitació de sentir per primer cop allò que fins llavors només intuia com podia sonar. I recordo la sensació de plaer i de benestar al comprovar que allò que havia escrit sonava fins i tot millor del que havia imaginat.

Vàrem fer una primera tanda d'assajos la primavera del 2005. Aquests primers assajos van servir per anar muntant els temes i anar corregint arranjaments. Després va venir l'estiu i vàrem reprendre l'activitat al setembre, amb tres assajos per preparar el show-case del Mercat de Música Viva de Vic. Vàrem assajar els quatre temes que presentaríem i vàrem polir detalls, corregir algunes qüestions d'estructura, etc. El concert va anar molt bé, el so era força bo, i ens van escollir per al Circuit Ressons Jazz de primavera. Tot un èxit!

La darrera tanda d'assajos va ser per preparar la gravació, tot i que la gent ja estava molt embolicada amb la feina del curs escolar i no vàrem poder quedar per assajar tot el que hauríem volgut. Recordo que, tenint en compte que gravàvem el 10 i 11 de desembre, vàrem aprofitar els dies de pont per fer una apretada final que va anar molt bé. Però, almenys a mi, em quedava una mica la sensació de que anàvem a l'estudi amb part dels deures per fer...
0 comentaris

Escriure un comentari